Tilbud

HUGO BOSS – DAMEUR GULD 34 MM – 1502541

24% rabat

DKK2.495,00

Beskrivelse

Hugo Boss blev grundlagt i 1924 og fremstiller tøj i en lille by i Stuttgart, hvor hovedkontoret stadig er beliggende. I de tidlige år gik Tyskland ind i økonomisk depression, og mange virksomheder inklusive Hugo Boss blev tvunget til konkurs.

Det var i 1931, at Hugo Boss indgik en aftale med sine kreditorer, der efterlod ham med seks symaskiner, der gjorde det muligt for ham at starte forfra.

Det var i 1984, da Hugo Boss udgav deres første brandeduft, dette skubbede virksomheden fremad og opnåede en notering på Frankfurt Børs.

Mærket modtog endnu større berømmelse, da de sponsorerede Bernhard Langer i større golfturneringer. De brand voksede yderligere ved at sponsorere verden af ​​Tennis og Davies Cup i 1993, og derefter frigav Hugo Boss deres første licenserede solbriller, der hurtigt blev en verdensfavorit.

Hugo Boss ure Hugo Boss har licensaftaler med forskellige virksomheder til at producere Hugo Boss-mærkevarer. Disse inkluderer aftaler med Samsung, HTC og Xiaomi om produktion af mobiltelefoner, C.W.F. Børn Worldwide Fashion SAS til at producere børnetøj; Shiseido og Procter & Gamble Prestige producerer dufte og hudpleje. Movado producerer ure og Safilo producerer solbriller og briller

 

Yderligere information

Varenummer:

Mærke:

Urværk:

Lænke/Rem:

Farve på lænke/rem:

Urskivefarve:

Glas:

Vandbeskyttelse:

Diameter:

Urkasse:

Låstype:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HUGO BOSS – DAMEUR GULD 34 MM – 1502541”