Tilbud

D1 MILANO – SUPER SLIM 41 MM/KVARTS – SSLL02

17% rabat

DKK1.395,00

Beskrivelse

D1 Milano er et italiensk urmærke grundlagt i 2013. Dario Spallone, grundlægger af mærket, har en grad i ledelse fra Bocconi University i Milano. Lige efter eksamen, i en alder af 20, skabte Dario sit eget firma med sin søster og to venner for at realisere denne afhandling.

D1 Milano tilbyder unikke ure, hvis design ikke kan sammenlignes med andre ure på markedet. Når alle urmærker tilbyder minimalistisk design, satser D1 Milano på dristigt design og robuste ure. Mærket er kendetegnet ved sin sekskantede børstede rustfri stålramme med den polerede stålkant. D1 Milano ure har karakter og skiller sig ud på håndleddet som et ægte modetilbehør. To nye kollektioner udgives hvert år i samme tempo som modespecialisterne.

Mærket tilbyder kvartsbevægelser, men også automatiske. D1 Milano skeleture afslører bevægelsen på urskiven. Urene afvises med stropper i læder og rustfrit stål. Selvom urets kant er bred, forbliver sagen ultra tynd med en tykkelse på 6 mm.

D1 Milano udgav også i begrænset udgave de første termokromiske ure i verden. Afhængigt af temperaturen skiftede armbåndet på uret farve. Denne innovation gjorde hurtigt mærket kendt over hele verden. I dag distribueres D1 Milano i 28 lande, og de største butikker har allerede indført mærket

 

Yderligere information

Varenummer:

Mærke:

Urværk:

Lænke/Rem:

Farve på lænke/rem:

Urskivefarve:

Glas:

Vandbeskyttelse:

Diameter:

Urkasse:

Låstype:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “D1 MILANO – SUPER SLIM 41 MM/KVARTS – SSLL02”